Vizija in poslanstvo

Vizija

Naša vizija je ostati vodilni člen na področju mednarodnega transporta in celovite logistike, zato ob upoštevanju strogih ekoloških predpisov želimo soustvarjati nove, planetu prijaznejše inovativne logistične rešitve. Zavedamo se namreč, da bomo le s stalnim vlaganjem v znanje našega izobraženega kadra in prilagodljivostjo na trgu, še naprej ustvarjali nova delovna mesta in pripomogli k razvoju lokalnega ter širšega poslovnega okolja.

Pri svojem delu in prizadevanjih sledimo naslednjim vrednotam:

  • Strokovno znanje, kreativnost in iznajdljivost nam omogočajo hitrejšo izvedbo naših nalog. Vsakodnevno odkrivamo in se prilagajamo novim potrebam na trgu. 
  • Z veseljem sprejemamo vsakodnevne izzive, svoje delo pa opravljamo s strastjo, predanostjo in osebno odgovornostjo. Iščemo nove kreativne načine za rast podjetja, saj se zavedamo, da s podjetjem rastemo tudi zaposleni.
  • Naši odnosi in poslovanje temeljijo na odkritosti, spoštovanju in dostojanstvu.
  • Zagovarjamo zdravo, varno in vzpodbudno delovno okolje.

Poslanstvo

Tukaj smo, da za vas povezujemo svet in zagotovimo nemoteno oskrbo industrije. Smo vaš zanesljiv most prek katerega poslujete z oddaljenimi poslovnimi partnerji.  Verjamemo, da povezan svet lahko ustvari močnejše poslovne vezi.