Verjamemo vase in v svoje delo

Česar se lotimo, vedno izpeljemo do konca in v zadovoljstvo vseh. Kdor želi odličnost, mora stremeti

k popolnosti in modernizaciji. Imamo zmogljivost, programsko opremo in izkušnje, da zagotovimo, da bo vaše blago na cilj prispel pravočasno. Naš cilj je, da vam oddajo naročila čimbolj olajšamo. Da naredimo tako enostavno za vas, da se boste znova in znova vračali. Naša storitev namreč zajema celoto (cestne prevoze, logistične rešitve, popravila vozil, avtopralnico in skladiščenje blaga). 

Znamo prisluhniti

Prisluhnemo željam poslovnih partnerjev, naredimo kar je v naši moči, da želje uresničimo. Vendar glede na 40+ let izkušenj vemo, kakšna je realnost in kaj lahko poslovni partner pričakuje in to tudi odkrito povemo. S pogumom se soočamo z izzivi in iščemo navdihujoče rešitve. 

Zaupanje

40+ let gradimo ugled na zaupanju in spoštovanju, povsod kjer poslujemo. 

Verjamemo, da vsak zaposleni v našem podjetju s svojim delom sooblikuje in kreira skupno prihodnost. Vsak posameznik je odličen v svojem delu, vendar skupaj zmoremo premikati meje, na prvi pogled nemogočega. V skladu z našimi vrednotami smo tukaj, da naredimo spremembo v svetu in našim poslovnim partnerjem zagotovimo najboljšo storitev.

Odgovorno podjetje

Za dobro zaposlenih, poleg podpornega delovnega okolja, skrbimo tudi za zdravje, saj se kot team udeležujemo tekaških dogodkov, kot so Ljubljanski maraton in tek štirih mostov. Za naš planet pa skrbimo z lastno ozaveščenostjo, ekološkimi otočki, ločevanjem odpadkov, čiščenjem odpadnih voda ter z uporabo vozil z najnovejšimi ekološkimi motorji. 

Izobraževanje in razvoj

V podjetju smo predani podpori, sodelovanju, vlaganju v razvoj naših zaposlenih ter pri doseganju osebnih in poklicnih ciljev zaposlenih. Zaposleni, ki pričnejo z delom pri nas, so deležni podpore in mentorstva, saj želimo, da je začetek posameznika kar se da enostaven in hiter.